e
Banner

Etiketler: emre ekmekçi



Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği'ne yeni başkan


Yayın: 20-07-2017

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak Emre Ekmekçi’yi göreve atadı. 2010 yılından beri yaklaşık 7 yıl boyunca görev yapan Hakan Orhun’un görevini üstlenen Emre Ekmekçi, e-ticaret sektöründeki başarıyla tanınıyor.




E-ticaret lojistik alışkanlıkları değiştirecek


Yayın: 20-06-2019
Kategori: e-ticaret

E-ticaretin lojistik sektörünün dijitalleşmesine büyük katkısı sunduğuna  dikkat çeken Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Hepsiburada Uluslararası Grup Başkanı Emre Ekmekçi, tüketicilerin artan beklentilerine paralel olarak aynı gün teslimat, kurye ile hızlı ve gece teslimatı, belirlenen gün ve saatte teslimat, click & collect ve online sipariş toplama, drone’la teslimat modellerinin ön plana çıkacağını söylüyor. 




120 milyon adet ürün bir tıkla dağıtılıyor


Yayın: 21-05-2020
Kategori: e-ticaret

Türkiye’de e-ticaret üzerinden yılda 120 milyon adet ürün dağıtımının yapıldığını ve bunun neredeyse her yıl %38 civarında arttığını belirten Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ekmekçi, “Onlineda müşteriye yaşattığınız deneyim ne kadar iyi olursa olsun, lojistik kısmında yaşayacağı sorun alışveriş deneyimindeki tüm memnuniyeti etkileyecektir. E-ticaret ve e-lojistiği bir bütünün ayrılmaz iki parçası olarak düşünebiliriz” diyor. 




Sektörün lojistiğe yatırımı sinerji yaratıyor


Yayın: 22-02-2022
Kategori: e-ticaret

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmaların lojistiğe yönelik yatırımlarını değerlendiren ETİD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ekmekçi, “Bu yönde yapılan yatırımlar sektörün gelişimine katkı sağlıyor. Lojistik alanında hizmet veren şirketler de sistemin getirdiklerinin gerisinde kalmama adına kendilerini geliştiriyor” dedi.